COACHING

🤍

I’m on a mission..

…om zoveel mogelijk mensen; jong en oud, bewust te maken hoe ze hun zelfbeeld én hun leven positiever en gelukkiger kunnen maken.

Ik ga AAN als het om groei, welbevinden en verbinding gaat. Ik heb ontdekt wat voor mooie stappen we kunnen maken samen! Ook met JOU? Je kunt bij me terecht voor een individueel traject rondom ZELFVERTROUWEN, (FAAL)ANGST, STRESS/BURN-OUT of wanneer je in een MOEILIJKERE PERIODE in je leven zit.

The importance of small steps…

Focus on the step in front of you. Not the whole staircase..

Step by step.. Day by day..

Ik coach mannen en vrouwen (maar ook kinderen & jongeren) die onzeker zijn over zichzelf, piekeren, (faal)angstig, somber, vermoeid, snel overprikkeld, burn-out, en/of perfectionistisch en daardoor gestrest zijn.

Door mijn unieke coaching bied ik tools aan waardoor je door verkregen inzichten zélf andere keuzes gaat maken, gaat inzien welke kwaliteiten je hebt, méér helpende gedachten gaat maken, je grenzen leert aangeven en het geluk gaataantrekken! Zo ga je happy, vol (zelf🤍)vertrouwen, positiviteit en méér energie de pieken en dalen van het leven vol veerkracht tegemoet.

Daarnaast begeleid ik gezinnen, (ex)partners, families en ‘partijen’ zodat er een oplossing komt, er meer rust en harmonie ontstaat. Verbinding i.p.v. verwijdering; vertrouwen i.p.v. wanhoop. Tijd voor een positieve shift!

Ik geloof in de kracht van goede begeleiding! Coaching bij iemand waar jíj die klik bij voelt is essentieel. Voor mij werkt het in ieder geval zo en ik hoor van veel mensen om me heen, waaronder mijn coachees, precies hetzelfde. Samen kunnen we zóveel bereiken! Als er commitment is, is er een MEGA transformatie mogelijk! Voor NU en in de toekomst!

Sinds..

Sinds 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs. Sinds 2006 run ik vol passie mijn drukke onderwijspraktijk Sgatkits en sinds 2015 daarnaast mijn praktijk M. voor Coaching, Training en Conflictbemiddeling.

Ik blijf altijd in beweging. Zo rondde ik in 2022 nog de basistraining mediation af, zodat ik me nu naast gediplomeerd Remedial Teacher, bevoegd leerkracht, Coach, Trainer en Counselor ook officieel conflictbemiddelaar mag noemen!

Waarom een coachingstraject starten bij Manon?

Coaching by Manon is een TOP idee om verschillende redenen:

  1. Hulp bij het bereiken van doelen: Ik kan je helpen om effectiever te werken en de doelen sneller te bereiken dan wanneer je alleen werkt.
  2. Bewustwording: Ik help je inzichten krijgen. Ook in je sterke punten en maak je bewust hoe jouw gedachten en gedrag jezelf én anderen kunnen beïnvloeden. Dit kan leiden tot verbeterde relaties en betere communicatie.
  3. Verbeterde motivatie: Ik kan je helpen om je motivatie te behouden, zelfs als je tegen obstakels aanloopt. Ik kan je ook écht helpen om je zelfvertrouwen en geloof in je eigen capaciteiten te vergroten!
  4. Nieuwe perspectieven: Ik kan je nieuwe perspectieven bieden op uitdagingen waar je voor staat en je helpen om creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je mee te maken krijgt. Out of the box it is!
  5. Feedback en begeleiding: Als coach geef ik je feedback en begeleid ik je bij het verbeteren van je vaardigheden en het versterken van je capaciteiten. Ook ben ik soms een ‘stok achter de deur’.
  6. Positiviteit, vertrouwen en actie: Wees gewaarschuwd… Een gezonde dosis positiviteit krijg je er áltijd bij. Ook zal ik je eraan laten herinneren vertrouwen te houden; ook als het leven je bijt.. Bovendien kun je echt ál jouw vragen stellen! Mijn coaching is laagdrempelig en ik kan heel goed luisteren, filteren en je aan het denken zetten waardoor je zelf tot actie over zult gaan!
  7. HappilyMentally: Last but not least; de HappilyMentally methode die ik bedacht om je mentaal sterker, meer in balans en gelukkiger te voelen is UNIEK en heeft al veel mensen, jong en oud(er) geholpen! De kwaliteit van leven verbetert! Heel graag ben ik er ook voor jou!

Al met al kan Coaching by Manon een waanzinnig waardevolle investering zijn in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, omdat het je kan helpen je doelen te bereiken, bewustwording te vergroten, je motivatie te behouden, nieuwe perspectieven te krijgen, je kennis te verrijken, out of the box te denken, vertrouwen te houden en super positieve feedback en begeleiding te krijgen.

Naast de online training “STRESS LESS” die je thuis in je eigen tempo kunt doorlopen heb ik een fantastisch coachingsaanbod voor je. In het traject zitten om de week “1-1” gesprekken met jou en mij en deze zullen je aan het denken zetten! Dit gaat écht het positieve verschil maken voor jou!

Ook voor kind & jeugd!

Uiteraard vertel ik je ook graag over mijn Remedial Teaching & Kinder- en Jongerencoaching. Zie hiervoor mijn andere website voor kind & jeugd: