COACHING

🤍

I’m on a mission..

…om zoveel mogelijk mensen; jong en oud, bewust te maken hoe ze hun leven minder complex of stressvol maar positiever, gelukkiger en liefdevoller kunnen maken.

Ik ga AAN als het om groei, welbevinden en verbinding gaat. Ik heb ontdekt wat voor mooie stappen we kunnen maken samen! Ook met JOU?

The importance of small steps…

Focus on the step in front of you. Not the whole staircase..

Step by step.. Day by day..

Ik coach mannen en vrouwen (maar ook kinderen & jongeren) die ongelukkig, onzeker zijn over zichzelf, piekeren, (faal)angstig, somber, vermoeid, snel overprikkeld, burn-out, en/of perfectionistisch en daardoor gestrest zijn.

Door mijn unieke coaching bied ik tools aan waardoor ze door verkregen inzichten zélf andere keuzes gaan maken, gaan inzien welke kwaliteiten ze hebben, méér helpende gedachten gaan maken, hun grenzen leren aangeven en het geluk gaan aantrekken! Zo zullen ze happy, vol (zelf🤍)vertrouwen, positiviteit en méér energie de pieken en dalen van het leven vol veerkracht tegemoet gaan!

Daarnaast begeleid ik gezinnen, (ex)partners, families en ‘partijen’ zodat er een oplossing komt, er meer rust en harmonie ontstaat. Verbinding i.p.v. verwijdering; vertrouwen i.p.v. wanhoop. Tijd voor een positieve shift!

Ik geloof in de kracht van goede begeleiding! Coaching bij iemand waar jíj die klik bij voelt is essentieel. Voor mij werkt het in ieder geval zo en ik hoor van veel mensen om me heen, waaronder mijn coachees, precies hetzelfde. Samen kunnen we zóveel bereiken! Als er commitment is, is er een MEGA transformatie mogelijk! Voor NU en in de toekomst!

Sinds..

Sinds 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs. Sinds 2006 run ik vol passie mijn drukke onderwijspraktijk Sgatkits en sinds 2015 daarnaast mijn praktijk M. voor Coaching & Counseling.

Ik blijf altijd in beweging. Zo rondde ik in 2022 nog de basistraining mediation af, zodat ik me nu naast gediplomeerd Remedial Teacher, bevoegd leerkracht, Coach, Trainer en Counselor ook officieel conflictbemiddelaar mag noemen!

Ik heb een fantastisch nieuw COACHINGSaanbod! Dit is zó waardevol en gaat écht het positieve verschil maken voor jou!

Ook voor kind & jeugd!

Uiteraard vertel ik je ook graag over mijn Remedial Teaching & Kinder- en Jongerencoaching. Zie hiervoor mijn andere website voor kind & jeugd: