COACHINGSAANBOD

Feeling good? Feeling F*ck*ng FANTASTIC!

Ben jij klaar voor een super positieve verandering in je leven?

meer rust in je hoofd. meer zelfvertrouwen. meer veerkracht. meer energie. Minder stress. Minder angst. Minder piekeren. kortom; je mentale gezondheid verbeteren!

HAPPY, vol zelfvertrouwen en positiviteit de pieken en dalen van het leven met veerkracht tegemoet gaan? Dan zijn mijn trajecten er speciaal voor JOU!

Oplossingsgerichte trajecten!

 • Van Onzeker naar ZELFVERTROUWEN
 • Van (Faal)Angst / Somber naar DURF & GELUK
 • Van Uitgeblust naar ENERGIEK
 • Van Perfectionistisch naar MINDER STRESS
 • Van Bezorgd naar VERTROUWEN
 • Van ‘Help!’ naar ‘I GOT THIS!
 • Van Wrijving naar HARMONIE

Waar je ook tegenaan loopt; wees ervan overtuigd dat je een gezonde dosis positiviteit van me meekrijgt en dat je een grote positieve verandering tegemoet gaat!

WAT ZOU JIJ TEGEN DE JONGERE VERSIE VAN JEZELF WILLEN ZEGGEN..?

En wat wil jij aan de volgende generatie meegeven?

Onthoud… it’s never too late 2 make a change..!

De inhoud van het traject bepaal jij; jij hebt immers een situatie in je leven die anders mag, een probleem, of hulpvraag. Zo kunnen we ingaan op Stress, Angst / Faalangst of (kenmerken van) je Burn-out. Ook kan het zijn dat we volledig de focus hebben op het vergroten van je zelfvertrouwen. Of je perfectionisme, het verbeteren van de sfeer in huis of hulp rondom de diagnose/ het gedrag van je kind, puber of adolescent, of …?

Ook HIER kun je verschillende situaties terugvinden die ongemak kunnen veroorzaken en waarbij ik je écht super kan helpen. Voor jou is het nu vooral belangrijk dat je weet HOE we aan de slag gaan als je kiest voor mijn coaching! Maar eerst vertel ik je wat ik vraag van jou:

Mijn coaching is super geschikt als je:

 • commitment aan wilt gaan en eçht die positieve zwaai in je leven wilt gaan maken!
 • voelt dat het nu echt tijd wordt voor verandering
 • in jezelf wilt investeren
 • bereid bent belemmerende overtuigingen in te gaan zien
 • open staat voor feed-back
 • je gelukkiger wilt voelen en nóg meer geluk wilt gaan aantrekken! (JA, dat kan écht!)
 • voelt dat je dit héél graag wilt, ook al vind je het misschien spannend
 • af en toe een spiegel of zetje in de rug kunt gebruiken
 • zin hebt in positiviteit, bewustwording en MEGA transformatie in jouw voordeel!!

Of.. kies je voor FEELING FANTASTIC in 6 maanden?

Een half jaar!

Kies jij voor een half jaar (!) coaching van mij? Ga je “ALL IN” ? Gefeliciteerd!

We gaan super mooie stappen maken! Good for you!

6 MAANDEN

Dit is een SUPER traject als je écht aan de slag wilt met jezelf, een positieve verandering wenst en je al een tijdje vast zit, problemen ervaart of je je persoonlijk wilt ontwikkelen en wilt groeien. Fasten your seatbelts want .. oeh, dit gaat je zóveel veel brengen!

Bij “FEELING FANTASTIC in 6 months” moet ik je wel waarschuwen want je gaat écht een enorme positieve transformatie doormaken! Bovendien ontvang je bij dit traject vele extra’s!

POWER HOUR

Vaak krijg ik de vraag van mensen of ze een afspraak kunnen maken om een keer te sparren met me. In principe is die mogelijkheid er wél voor kinderen en jongeren maar voor volwassenen bied ik mijn coaching uitsluitend aan in de vorm van een traject. Waarom? Omdat ik de follow-up en het proces zo belangrijk vind.. Verandering heeft gewoon tijd nodig…. Een bloem groeit ook niet in 1 dag! Eerst plant je het zaadje, dan zorg je er goed voor door genoeg (niet teveel / te weinig) water te geven én je zorgt voor een goede omgeving waarin de bloem kan bloeien. Zo gaat dat bij mensen ook.. Give yourself time….

MAAR.. Ik begrijp bést dat een keer sparren heel effectief kan zijn. Eventueel ook wanneer je nog zóu twijfelen als je een traject overweegt. MAAR… óók als je een doelgerichte vraag hebt en eenmalig wil sparren en op zoek bent naar een ervaren professioneel klankbord. Ik bedacht daarom een POWER HOUR.

POWER HOUR! Wat is dat?

Een Power Hour is een krachtige vorm van coaching die in slechts één uur kan plaatsvinden. Tijdens deze sessie werk ik als coach samen met jou om concrete doelen te stellen en strategieën te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Het doel van een Power Hour is om jou als coachee te helpen inzicht te krijgen in je uitdagingen en belemmeringen, en om je te voorzien van praktische tools en technieken om deze aan te pakken en te overwinnen.

Een Power Hour kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van persoonlijke relaties, verdieping van je kennis voor je eigen praktijk, het verbeteren van persoonlijke vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen, etc! Door de intensiteit en focus van de sessie kun je snel vooruitgang boeken en veranderingen teweegbrengen in je leven. Bovendien is het een geweldige optie voor drukbezette mensen die snel resultaten willen zien. Het is een effectieve, snelle manier om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling, zonder dat dit ten koste gaat van je kostbare tijd.

Een Power Hour kun je niet in mijn webshop vinden (want het is een tijdelijk aanbod). Neem gerust contact met me op als je het uur eenmalig wil boeken voor jou! Of geef het cadeau aan iemand die jij dit POWER HOUR gúnt! Super origineel en een mooi ervaringscadeau! En mócht je na dit uur denken: “I want more!” dan kunnen we uiteraard nog samen aan de slag middels een vervolgtraject van 12 weken of een half jaar.

What’s it gonna be? Welke verandering wil JIJ maken? Wat gun jij jezelf?

Gaan we een half jaar de verdieping in zodat je leert hoe je je FANTASTIC kunt voelen? Of ga je voor een 3 maanden BOOST?

Als ik die transformatie kan maken, kun JIJ dat ook!

Ik heb er ontzettend veel zin in om met je aan de slag te gaan!

Liefs, Manon

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.