ONLINE ‘mini’ training STRESS LESS

“En nu is het klaar! Het is écht tijd voor verandering!”

Ben jij dat gestress en die ‘ratrace’ waarin je zit meer dan zat?

Investeer dan in “STRESS LESS, shine more”! Dé helpende ONLINE ‘mini’ training bij stress, overspannenheid of een burn-out die jou héél veel inzichten gaat geven en je écht op weg gaat helpen je stress te verminderen!

OP NAAR HERSTEL!

STRESS LESS, shine more!

Super laagdrempelig. Voor iedereen van 16-99.

Dé ‘mini’ training met exclusieve filmpjes, tools, wetenschappelijke feiten, downloads en een aanbod vol inspiratie! Bovendien kun je de training in je eigen tempo en lekker zelfstandig volgen op een plek die jij wilt.

Heb je het DRUK.. Ervaar je stress? Denk je dat je misschien overspannen bent? Of heb je een burn-out?

De zomervakanties zitten er op. Als je vóór je vakantie dacht helemaal te zijn uitgerust en stressvrij je werk te gaan hervatten is dat helaas vaak niet het geval.

Wist je dat…

een burn-out in de weken ná een vakantie vaker voorkomt? Vóór een vakantie hoop je dat je na je vakantie weer lekker uitgerust bent. Sterker nog; meestal ga je daar vanuit! Ná een vakantie ben je vaak extra uitgeput en gedemotiveerd omdat de geluksstofjes in je hersenen uit balans zijn. En … BAM je krijgt een realitycheck want je vermoeidheid en stress zijn niet opgelost na één of meer weken vakantie… SUPER vervelend want daar hoopte je wel op. En als je lijf en mind niet meer willen wat jíj wilt..? Dan leidt dit vaak tot instorten……

Ben ik dan nu een slecht nieuws brenger omdat ik je dit vertel? NEE! Niet iedereen ervaart immers stress maar als je dat wél hebt…? Zorg dan extra goed voor jezelf!

Wil je ermee aan de slag gaan? Neem jij je verantwoordelijkheid hierin? Ik kan je helpen met een heel laagdrempelig online mini programma dat je aan het denken zal zetten! STRESS LESS is dé online training voor jou!

Waarom?

“STRESS LESS” gaat jou écht helpen. Het is een gevarieerd aanbod en pik eruit wat goed voelt voor jou! Het is jóuw proces en ik wil je er graag bij helpen! Lijkt je dat wat?

De mini training STRESS LESS, SHINE MORE biedt een inhoudelijk & gevarieerd programma om meer greep op je stress en energie te gaan krijgen. Zo kun je NU METEEN al een start gaan maken om je meer in balans te gaan voelen en je stressniveaus te verlagen. Op naar HERSTEL!

Bewustwording is stap 1… De rest komt erna!

Wat kun je verwachten?

In deze online ‘mini’ training ga ik vanálles met je delen:

 • Info over stress, overspannenheid en burn-out
 • STRESS checklist (symptomen)
 • Handige tools die je meteen kunt toepassen
 • Zelfreflectie opdrachten
 • Q&A
 • Stressmanagement technieken
 • Inspiratie rondom selfcare
 • Meer dan 10 filmpjes die ik voor je opnam
 • Meer dan 20 downloads
 • Tips en positiviteit
 • Een bonus
 • & much more!!

Je kunt de rijke ‘mini’ training VOL WAARDEVOLLE INHOUD voordelig aanschaffen.

Voor slechts 88 euro!

Als dat geen no brainer is..! En… je kunt er niet 1, 2 of 3 maar zelfs 4 (!) maanden alles uithalen wat je wilt.

Ik hoor het je denken…:

“Voor die prijs?

Voor 4 maanden..?

En ik krijg veel inzichten?

Ik word me nóg meer bewust van mijn stressfactoren?

Ik krijg tips en adviezen?

EN ik kan al metéén op een hele eenvoudige manier stappen gaan zetten om me meer in balans te voelen en te gaan herstellen?

Mijn stressniveaus te verminderen?”

YES!! Ik zei het je toch… Een no brainer!! Dit wil jij! Toch?

Deze online ‘mini’training is heel LAAGDREMPELIG maar nu extra voordelig!

Je investering is niet 143 euro

143 euro

maar slechts 88 euro

Tot ziens! Liefs, M.

Waardering: 4 uit 5.

Ik merkte dat er echt iets moest gebeuren. Moe en een kort lontje waardoor ik veel conflicten kreeg (werk en gezin). Ik zie nu in dat ik nog iets te doen heb; al hoopte ik op een quick-fix. Járen stress zijn niet binnen een week opgelost (zie ik nu) maar ik heb nu wel duidelijker wat me kan helpen. Het voelt goed hieraan te werken. Ook ben ik me bewust dat deze fase niet het einde van de wereld is maar een opstapje naar meer rust in mijn leven.

J.L.

Waardering: 5 uit 5.

Deze mini training heeft me enorm op weg geholpen mijn blinde vlekken in te zien er eraan te werken.

Michelle

Waardering: 5 uit 5.

Na mijn vakantie de training aangeschaft en super blij dat ik eindelijk gericht aan de slag kon. Nu overweeg ik een vervolgtraject bij Manon. Ik zie namelijk wat deze mini training me leerde dus ik ben ook erg benieuwd geworden naar de coaching.

C.

Waardering: 4.5 uit 5.

Positief, overzicht, licht aan het eind van de tunnel. Zo voelde deze training voor mij. Ik weet wat er anders kan. Prettig dat de training 4 maanden toegankelijk blijft.

Didier J.

P.S. Heb je mijn podcast over een burn-out al eens geluisterd? Of wil je dat nog eens doen? Dat kan