HAPPY NEW YOU!

Feeling good? Feeling FANTASTIC!

Minder stress? Minder piekeren? Het plezier in je leven vergroten? HAPPY, vol zelfvertrouwen, positiviteit en méér energie de pieken en dalen van het leven met veerkracht tegemoet gaan? Dan zijn mijn trajecten er speciaal voor JOU!

Door de vele werkervaring die ik al decennialang heb opgebouwd én mijn levenservaring, weet ik precies wat er nodig is om jou/jullie te begeleiden! Vele mannen, vrouwen, studenten, jongeren én kinderen heb ik in de bijna 30 jaar die ik werkzaam ben al mogen begeleiden, coachen, helpen. Van professionals in het onderwijs zoals intern begeleiders en leerkrachten tot ouders en gezinnen, studenten en leerlingen op de middelbare en basisschool.

Ik weet wat er nodig is om JOU weer in balans te krijgen. Door mijn unieke coaching bied ik je tools om jou/jullie (weer) te laten stralen, zelf keuzes te laten maken, je energie te vergroten en je zelfvertrouwen een BOOST te geven. Je hebt alles in je om weer in balans en gelukkig te zijn en graag laat ik je zien hóe! Ik zou het SUPER vinden om samen met jou/jullie aan de slag te gaan!

Ik begrijp heel goed…

dat er periodes in je leven zijn waarin je een struggle voelt. Waarin je veel piekert of voelt dat het lijkt alsof het steeds wat minder goed met je gaat. Het leven bestaat nu eenmaal niet alleen maar uit ‘puppy’s en popcorn’ . Soms bijt het leven je. HOE ga je daar dan mee om?

En dan leven we natuurlijk nu ook nog in een onrustige tijd. Oorlog, inflatie. Als je dat zo leest denk je misschien “Brrr”!! Máár… geloof me.. ook NU kun je heel gelukkig zijn! HOE?? Ik vertel het je graag!

Oplossingsgerichte trajecten!

Wanneer kun je instappen? Vaak “blenden” gevoelens of ervaringen, terwijl het eigenlijk allemaal draait om één ding: je ervaart ongemak. Psychische klachten. Het is tijd om het aan te pakken!

Herken jij je in 1 (of meer) van de situaties hieronder?

WEINIG ZELFVERTROUWEN

Voel je je onzeker? Ben je vaak teleurgesteld in jezelf of streng voor jezelf? Cijfer je jezelf weg? Heb je het idee zelden iets goed te doen? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen of grenzen aan te geven? Maakt het je soms verdrietig, verlegen, onrustig of ongelukkig?

FAALANGST

Pieker je veel? Zit je veel in je hoofd? Denk je vaak dat je iets niet kunt? Vind je het lastig keuzes te maken? Twijfel jij vaak? Voel je je somber? Heb je minder zin / ben je bang iets te ondernemen? Interesseren veel dingen je niet meer zo? Ben je bang dat iets niet lukt? Ben je bang iets helemaal verkeerd zal gaan?

Thinking happy thoughts..

STRESS / BURN-OUT

Voel je je dagelijks moe en/of gespannen? Ervaar je veel stress? Vermijd je vaker sociale activiteiten? Heb je problemen met slapen? Heb je een korter lontje of raak je sneller in conflict met mensen? Ben je soms wat lusteloos en kom je niet tot de dingen die je eigenlijk wel gepland had? Denk je wel eens dat je overspannen bent of herken je klachten van een burn-out?

PERFECTIONISME

Leg je de lat hoog voor jezelf? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je niet snel tevreden over je resultaat? Schuif je soms iets voor je uit? Ben je gevoelig voor de mening van anderen? Neig je naar controle? Twijfel je over de kwaliteit die je levert? Kan het altijd beter of meer?

Of .. herken je je in een van deze situaties waarbij ook direct anderen betrokken zijn?

HEFTIGE GEBEURTENIS

Staat je leven op z’n kop? Is er iets gebeurd; ziekte, ongeluk, verlies, waardoor jij niet alleen maar ook de mensen om je heen door elkaar geschud zijn? Heb je behoefte je/jullie leven weer op de rit te krijgen en te leren omgaan met deze ‘nieuwe’ situatie?

SPANNINGEN & WRIJVING in huis

Zijn er dagelijks spanningen in huis? Heb je het idee dat iets uit je handen glipt? Is er vooral negativiteit? Lijken jullie de focus te hebben op dingen die niet (lijken te) lukken? Ervaren jullie veel stress? Praten jullie langs elkaar heen? Is er sprake van irritatie? Kun je elkaar niet bereiken zoals je zou willen? Heb je niet het idee dat er iets verandert ook al heb je wel al eens iets geprobeerd/ of hierop gehoopt? Zijn er twijfels over de toekomst?

DIAGNOSE KIND & OPVOEDING

Je kind heeft kenmerken van -of werd gediagnosticeerd met- ADD, ADHD, autisme, DCD, of heeft faalangst, een angststoornis, en/of leerstoornis zoals dyscalculie of dyslexie. Of je kind is hoogbegaafd en/of hoogsensitief en je denkt soms: “Help!” Heb je behoefte aan handvaten hoe je ermee om kunt gaan? Want laten we eerlijk zijn, geen enkele ouder krijgt een handleiding bij de geboorte en ieder, ja echt IEDER kind is anders en heeft naast de basisbehoeften ook nog andere behoeften om tot ontwikkeling en groei te komen en zich happy te voelen.

Blijf je hetzelfde doen wat je altijd deed? Zodat je krijgt wat je altijd kreeg?

En… WIL je graag dit: JE MENTAAL HAPPY VOELEN!

Dan heb ik voor jou de oplossing:

 • Van onzeker en een negatief zelfbeeld naar ZELFVERTROUWEN
 • Van gestrest / burn-out naar meer RUST & HERSTEL
 • Van (faal)angst naar RUST & VERTROUWEN: ONTGROEI JE FAALANGST
 • Van ‘help; my kid(s)! naar ‘I GOT THIS!: GEZINSCOACHING

Zoveel toegevoegde waarde in 3 of 6 maanden!

Ik heb twee fantastische trajecten voor je waar je uit kunt kiezen!

 • In het ene traject “The basics of FEELING GOOD in 3 months ” bespreek ik een aantal basisprincipes met je. Uiteraard stem ik dit helemaal af op jou en jouw behoeften. JIJ staat centraal.
 • Je kunt er ook meteen voor kiezen het traject FEELING FANTASTIC in 6 months” te volgen. Hierbij moet ik je wel waarschuwen want je gaat écht een enorme positieve transformatie doormaken! Bovendien ontvang je bij dit traject vele extra’s! Ook dit traject stem ik af op JOU. Jíj bent in the lead, ik weet wat ik jou aanbied rondom jouw ontwikkeling en je groei. Ieder programma heeft een basis maar ik maak het persoonlijk voor JOU! Dat maakt ieder traject uniek!

Voor wie niet? Mijn unieke manier van coaching is niet geschikt voor iedereen. Het is NIET voor je als je:

 • zeker weet dat je niets wil veranderen
 • niet buiten je comfortzone wil gaan
 • niet wilt groeien als mens

Voor wie WEL? Mijn coaching is super geschikt als je:

 • voelt dat het nu echt tijd wordt voor verandering
 • commitment aan wilt gaan en eçht die positieve zwaai in je leven wilt gaan maken!
 • in jezelf wilt investeren
 • bereid bent belemmerende overtuigingen in te gaan zien en te kiezen je gelukkiger te voelen
 • voelt dat je dit héél graag wilt, ook al vind je het misschien spannend
 • af en toe een spiegel of zetje in de rug kunt gebruiken
 • zin hebt in positiviteit, bewustwording en transformatie in jouw voordeel

Ik geloof in de kracht van de eenvoud. Dat geldt ook voor mijn coaching. Welk traject je ook kiest; ik zal JOU zien en horen. Wees gewaarschuwd want je gaat een super positieve verandering tegemoet!

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.

Liefs, Manon