STRESS LESS, shine more!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 43,00

Welkom!

Wat fijn dat je er bent!

In dit filmpje heet ik je welkom en vertel ik wat meer over het doel van deze training!

Nog even dit

Voordat je gaat starten wil ik je graag even iets meegeven. Je zult merken dat je nóg meer uit deze ‘mini’ training kunt halen als je ook actief meedenkt en schrijft. Daarom zitten er niet alleen filmpjes maar ook meer dan 20 downloads in deze ‘mini’ training. Geen must hoor, maar het is gewoon bewezen: “Wat je schrijft, dat blijft!”. Zo is de ‘mini’ training nóg effectiever. Dat gun ik je zo!

Oh.. en waarom ik ‘mini’ training schrijf? Tussen aanhalingstekens? Het is eigenlijk geen mini training geworden! Haha, dat krijg je als je bijna 30 jaar in het onderwijs zit.. Ik wil zóveel met je delen!

Hélemaal op het einde, in het hoofdtuk “TOT SLOT” praat ik je bij als je denkt dat 1-1 begeleiding wellicht ook goed voor je zou kunnen zijn. Maar zo ver zijn we nu nog niet!

Succes & enjoy the ride! Ga lekker aan de slag! Ik wens je heel veel mooie, helpende inzichten toe.

Liefs! Manon

  • Noodzakelijk internet
  • Noodzakelijk computer

Auteur:

Manon, geboren in 1973, is al bijna 30 jaar onafgebroken werkzaam in het regulier- en speciaal onderwijs. Hier werkte ze als leerkracht, gediplomeerd RT’er en intern begeleider. Bovendien werkte ze voor het Regionaal Expertise Centrum speciaal onderwijs REC 4 vanuit een ZMOK-school en REC 3 vanuit een school voor (chronisch) zieke kinderen. Ze runt al ruim 17 jaar haar succesvolle onderwijspraktijk SGATKITS voor Remedial Teaching & Kinder- en Jongerencoaching. Vanwege haar passie voor persoonlijke ontwikkeling is ze in 2015 daarnaast haar tweede bedrijf gestart; M. voor Coaching, Counseling, Training en Conflictbemiddeling waarbij ze adolescenten, volwassenen en professionals begeleidt. Zeker tijdens & ná de coronapandemie merkte Manon dat er een 'verschuiving' plaats vond. Nog nooit hadden zoveel mensen mentale problemen en Manon wil heel graag jong en oud(er) helpen zich lekkerder, positiever en gelukkiger te laten voelen. "Wat werkt voor kinderen om zich happy te voelen is in de basis voor een groot deel hetzelfde voor iedereen" aldus Manon. Ze ontwikkelde de trainingen "IK BEN CR8IG" en "STRESS LESS". Ook bracht ze een set met positieve affirmatiekaarten op de markt. Kortom; Manon is een positieve, bevlogen onderneemster met een 💛 voor onderwijs, welbevinden en persoonlijke groei die ervan houdt het zelfbeeld en leven van jong en oud(er) positiever, liefdevoller en gelukkiger te maken.